Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΑΣ

Την Τρίτη 3-12-2014 έγιναν τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Γενικού Λυκείου Κονταριώτισσας. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο αλλά και άνθρωποι από το χώρο της
εκπαίδευσης, καθώς και γονείς των μαθητών μας. Στους παρευρισκόμενους από τον πολιτικό χώρο αναφέρθηκαν εκτενώς τα ΜΜΕ της  περιοχής μας. Στους ανθρώπους από το χώρο της εκπαίδευσης δεν έγινε καμία αναφορά. Ως  Σχολείο αισθανόμαστε την υποχρέωση  να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Πρωτίστως τους γονείς των μαθητών μας,  τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Ιωάννη Καζταρίδη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ.  Αστέριο Κρίτογλου, τους Σχολικούς Συμβούλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Ευσεβία Χασάπη και κ. Ευάγγελο Βοσκό.
Τους πρώην διευθυντές του σχολείου:   Καρατελίδη Φίλλιπο, Πούλιο Ιωάννη, Αντωνάκη Ηλία, Χραπανά Ιωάννη. Τους διευθυντές άλλων σχολείων: Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο, Τσαλό Νίκο, Παπαργυρίου Αλέκο, Παπαγεωργίου Πολύδωρο, Τερζόπουλο Στέφανο, Μάνο Γεώργιο, Πρίντζιο Ηλία και Εξάρχου Χρύσα. Τους αιρετούς Σιαμάγκα Θεόδωρο, Μπουλούμη Δημήτριο και τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Αντωνίου Χρήστο.

Ο Διευθυντής

Αθανάσιος Βρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου