Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΕΣΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ ο Αργεντινός

Ο Λιονέλ Μέσι και το ιστορικό του επίτευγμα να
φτάσει τα 253 γκολ και να γίνει πριν καν κλείσει τα 28 του χρόνια ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος μονοπωλεί την επικαιρότητα από το βράδυ του Σαββάτου.

Πώς όμως έφτασε σε αυτό το ρεκόρ; Ο Αργεντινός σταρ πέτυχε 206 από αυτά τα γκολ με το «καλό» αριστερό του πόδι, 38 με το «κακό» δεξί, μόλις οκτώ με το κεφάλι (είναι άλλωστε και μόλις 1,70μ.), ενώ μια φορά έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του, έτσι για να γίνεται… κουβέντα για τις ομοιότητές του με τον «Θεό» Ντιέγκο Μαραντόνα.

Καμία ομάδα της ισπανικής λίγκας δεν έχει καταφέρει να του αντισταθεί. Κάποιες, ωστόσο, είναι περισσότερο αγαπημένα του θύματα από τις υπόλοιπες. Πρώτη η Σεβίλλη, απέναντι στην οποία έχει σημειώσει 18, ακολουθούν με 17 Ατλέτικο και Οσασούνα, 15 έχει σημειώσει κόντρα στη Βαλένθια και 14 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγαπημένη του πόλη είναι η Βαρκελώνη, όχι απλώς επειδή εκεί κατοικεί, αλλά και γιατί εκεί έχει σημειώσει 144 γκολ. Έπεται η Μαδρίτη με 18, ενώ από 12 έχει πετύχει σε Βαλένθια και Σεβίλλη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου