Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΚΗΣ – ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ»




Ο Λάκης Παπαδόπουλος – Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ,  ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, ετοιμάζει το νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο με πολύ σημαντικές
συμμετοχές: Αρλέτα, Μαρινέλλα, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πάριος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Κώστας Χατζής και άλλοι και βέβαια ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος.
Τραγούδια που θα ξεχωρίσουν, γιατί ξεχωριστή είναι και η στιγμή που έρχονται. Τραγούδια που έχουν όλα μια ιστορία να μας πουν. Τραγούδια που έχουν λόγο ύπαρξης. Τραγούδια γραμμένα από φίλους, σημαντικούς συνεργάτες στιχουργούς: Μιχάλης Αβατάγγελος, Παντελής Αμπαζής, Λίνα Δημοπούλου, Σάννυ Μπαλτζή, Νίκος Μωραΐτης, Κυριάκος Ντούμος, ένα για χρόνια φυλαγμένο στίχο του φίλου του, αξέχαστου ποιητή Άκου Δασκαλόπουλου που είχε στα χέρια του ο Λάκης και έψαχνε τον κατάλληλο ερμηνευτή και τη κατάλληλη στιγμή για να το εκδώσει. Στίχους έχει γράψει και ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος.
Με μια πορεία δεκαετιών και αμέτρητες επιτυχίες που θεωρούνται πια κλασσικές, ο Λάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει πάντα με τη ροκ διάθεση εφήβου να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.
Πρώτο δείγμα αυτής της πολύ σημαντικής δουλείας σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου, είναι το τραγούδι «ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ» ερμηνευμένο από τον Διονύση Σαββόπουλο σε στίχους της επί χρόνων συνεργάτιδας του Λάκη, Σάννυς Μπαλτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου