Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ»

Καμμένος: Υπάρχει ομόφωνη απόφαση να μην στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο Πρόεδρο

Συνέχεια στις απειλές περί «αποκεφαλισμού» από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα για όποιον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει εκ νέου τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά.

«Υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι δεν στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι όποιος πράξει το αντίθετο δεν έχει θέση στο κόμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος στα «Παραπολιτικά 90,1».

Χαρακτήρισε, δε, έντιμη την στάση του Ανδρέα Ψυχάρη ο οποίος διαφώνησε, παραιτήθηκε και παρέδωσε την έδρα του.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να αποκαλυφθούν πλήρως οι διαδρομές του μαύρου χρήματος, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις off shore εταιρίες. Ανέφερε, επίσης, ότι είχε θέσει το θέμα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Βουλή από το 2010 και επανειλημμένα την περίοδο 2004-2007.

Σχολιάζοντας την αποκάλυψη της κ. Χρυσοβελώνη περί τρίτης off shore του κ. Καρατζαφέρη είπε ότι έψαξε τα αρχεία εταιριών κάτι που δεν έκαναν οι ορκωτοί λογιστές.

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει δίπλα του τον κ. Παπασταύρου, το όνομα του οποίου υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ και δεν έχει γίνει τίποτα αντιθέτως όπως είπε- θα πάρει μεγαλύτερη θέση στην κυβέρνηση. 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου