Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ



Ο Μανιάτης προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι

Μετά και την βραδινή προπόνηση της Τρίτης τα δεδομένα ως προς την ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται. Ο Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ δεξιά, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας οι Αμπιντάλ και Μποτία. Στον άξονα θα είναι η τριάδα των Ντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη και στην επίθεση η τριπλέτα των Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου.

Ο Μίτσελ του οποίου το team δούλεψε εκτός των άλλων πολύ με τις επεμβάσεις σε στημένα για τους γκολκίπερ και σε εξόδους, έκανε αρκετές δοκιμές για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ανάμεσα στα άλλα στο κέντρο έβαλε μαζί τους Ντινγκά, Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς και σε άλλη δοκιμή τους Ντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη. Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε και άλλα πρόσωπα και σχήματα και σε ασκήσεις και στο διπλό.

Στην άμυνα μαζί τους Αμπιντάλ και Αυλωνίτη και στην άλλη πλευρά τον Σιόβα με τον Μποτία. Επίσης τετράδα με Σαλίνο, Σιόβα, Μποτία και Μαζουάκου και στην επίθεση τον Μπενίτες μόνο του ή και δίδυμο Μήτρογλου-Διαμαντάκου. Όλα δείχνουν πάντως πως το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το 4-3-3 με τα πρόσωπα που σας προαναφέραμε. Ο Μίτσελ πάντως στο πλαίσιο της προπόνησης είχε αρκετά τετ α τετ με παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Αφελάι και ενώ ζητούσε διαρκώς αυξημένη ένταση στην προπόνηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου