Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Δε θέλει να γυρίσει στην Σάλκε ο Kυριάκος Παπαδόπουλος

Τρόπο να μην επιστρέψει στην Σάλκε, ψάχνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2017

«Ξενερωμένος» με την Σάλκε, είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο να βρει τρόπο να μην επιστρέψει στους «βασιλικούς μπλε». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Έλληνας αμυντικός είχε τετ α τετ μετά τον αγώνα με την Ζενίτ, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, αφού τόνισε στον μάνατζερ πως «εγώ δε γυρίζω πίσω, βρες τρόπο». Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το '17, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του στην Λεβερκούζεν.



Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, ούτε σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild» όπου την... είπε για τα καλά στον πρώην προπονητή της Σάλκε: «Ήθελα πολύ να δει ο Γενς Κέλερ τι μπορώ να κάνω, κρίμα που δεν είναι πια προπονητής στην Σάλκε. Η απουσία του, βέβαια, βοηθάει την ομάδα, η οποία είναι στο ίδιο επίπεδο, πιστεύω, με την Λεβερκούζεν. Μόνο που η Μπάγερ έχει έναν προπονητή τοπ κλάσης».


Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου