Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η BRITTANY MAYNARD ΣΟΚΑΡΕI: Η συγκλονιστική ιστορία της 29χρονης Αμερικανίδας που θα δώσει τέλος στη ζωή της, την 1η Νοέμβρη




Ποια είναι η τελευταία της επιθυμία;
Η συγκλονιστική ιστορία της 29χρονης Αμερικανίδας που θα δώσει τέλος στη ζωή της, την 1η Νοέμβρη


  Μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει η Brittany Maynard, στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού 
People. Η 29χρονη, έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της την 1η του Νοέμβρη και αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι' αυτό. Η Brittany Maynard, λίγο
μετά το γάμο της και ενώ βρισκόταν στο ταξίδι του μέλιτος, διαγνώστηκε με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.Οι γιατροί της έδωσαν έξι μήνες ζωής, λέγοντας της πως ο θάνατός της θα είναι αργός και επώδυνος, συνιστώντας της υπομονή και ψυχραιμία. Τότε η ίδια αποφάσισε να μην ακούσει όσα της είπαν και να βάλει μόνη της, τέλος στη ζωή της, υπερασπιζόμενη το δικαίωμά της να πεθάνει όρθιο και με αξιοπρέπεια. Η ευθανασία στην California δεν επιτρέπεται, οπότε μετέφερε τα δικαιώματά της στο Oregon για να το κάνει πράξη.
«Δεν θέλω να πεθάνω, αλλά θα πεθάνω.Ο καρκίνος μου θα με σκοτώσει και αυτός είναι ένας φοβερός, πολύ φοβερός θάνατος. Έτσι το να είμαι ικανή να πεθάνω με την οικογένειά μου στο πλάι μου, έχοντας ακόμα τον έλεγχο του μυαλού μου είναι αξιοπρεπής και λιγότερο τρομακτικό», τονίζει η Maynard στο People.
Η νεαρή γυναίκα, έχει κάνει μέχρι τώρα αναρρίχηση στο Ecuador, καγιάκ στην Patagonia και έχει φροντίσει ορφανά στο Nepal, αλλά υπάρχει ένα μέρος που θα ήθελε να πάει, στο Grand Canyon.  «Θα το προσπαθήσουμε πολύ. Είναι η τελευταία επιθυμία της», δηλώνει στο περιοδικό η μητέρα της, Debbie Ziegler.
 fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου