Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΟΥΛΗ



Μοιραζόμαστε μαζί σας την έκκληση προς όλους της μητέρας του Πανούλη που δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο στη Γαλλία για μεταμόσχευση νεφρού και με τη σύμφωνη γνώμη της δημοσιεύουμε τη φωτογραφία του: 

«Με σπαραγμό, οδύνη και αγωνία κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση που υπάρχει για
λύση σήμερα, τώρα! Βρισκόμαστε με το μωρό μας Πανούλη στη Γαλλία εδώ και 25 μήνες, να δίνει ασύλληπτες μάχες για τη ζωή του που βρίσκεται να κρέμεται σε μια κλωστή, κάθε λεπτό. Η Παναγιά μας, προστάτιδα πάντα δίπλα του με φανερά θαύματα. 
Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Υπουργέ Υγείας, εξαντλήστε τα πάντα ώστε να δοθεί λύση σήμερα, τώρα! Ο Πανούλης μας, το λουλουδάκι μας, εν έτη 2014, μόλις 26 μηνών και από 7 μηνών στο σταυρό, ακόμη σήμερα δεν έχει μεταμοσχευτεί! Γιατί;;; Κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση να δοθεί λύση τώρα και να γυρίσουμε γρήγορα καλά κοντά σας. Η φωνή μας και η καρδιά μας στην Ελλάδα, ο κύριος Παπαστάμου από το γραφείο του Πρωθυπουργού και ο κύριος Γιαννόπουλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Αν μπορείτε να βοηθήσετε, καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί καθημερινά, πανελλαδικά, όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου