Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ΄΄


Αγωγή σε βάρος της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» κατέθεσε σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κατερίνης ο βουλευτής Πιερίας και τ. Υφυπουργός Παιδείας και
Θρησκευμάτων Κώστας Κουκοδήμος.
Αφορμή για την αγωγή στάθηκε ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας για τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση την 1η Σεπτεμβρίου 2014 από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας.
Η εφημερίδα δεν προχώρησε παρά την εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Κουκοδήμου σε αποκατάσταση της αλήθειας και ενώ επικαλέστηκε και προσκόμισε έγγραφα που κατέρριπταν το εν λόγω δημοσίευμα. Αντιθέτως, δημοσίευσε μόνον την εξώδικη διαμαρτυρία του.
Η αγωγή θα συζητηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014 στο Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης.

Ο κ. Κουκοδήμος με αφορμή την κατάθεση της αγωγής σε βάρος της συγκεκριμένης εφημερίδας τόνισε: «Έχω δεχθεί κατά καιρούς «σκληρή κριτική από ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Ποτέ μα ποτέ, δεν επέλεξα τη δικαστική οδό, διότι θεώρησα ότι στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους και πάντα σε επίπεδο πολιτικής κριτικής βρέθηκα στο  επίκεντρο. Όμως μέχρι εκεί. Υπάρχουν όρια.  Στην προκειμένη περίπτωση, κάποιοι τα ξεπέρασαν. Και έπεται συνέχεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου