Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 2ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Η αυλή του σχολείου μας «ζωντάνεψε», πλημμύρισε νιάτα, χαμόγελα, όνειρα κι ελπίδες. Μαθήτριες και μαθητές, καθηγήτριες και καθηγητές παρουσιάστηκαν έτοιμες και έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα τους για αγωγή και μόρφωση.
Ο αγιασμός του 2ου ΓΕΛ και 5ου ΓΕΛ εφέτος τελέστηκε παρουσίᾳ και υπό τις ευλογίες του
Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου.
Τίμησαν την τελετή με την παρουσία τους ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Καζταρίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χρυσόστομος Κυραηλίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ.

Ευχές απηύθυναν ο Σεβασμιότατος, ο διευθυντής της ΔΙΔΕ Πιερίας, ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ κ. Σιδηρόπουλος Γεράσιμος, ο διευθυντής του 5ου ΓΕΛ κ. Παπαργυρίου Αλέξανδρος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ.
Στο τέλος του αγιασμού ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ κ. Σιδηρόπουλος Γεράσιμος επέδωσε παρουσία όλων των μαθητών του 2ου ΓΕΛ τον ΕΠΑΙΝΟ που απέσπασε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών ΠΕΛ η μαθήτρια της Β΄ τάξης Κατή Βασιλική. Ο έπαινος αποτελεί επιβράβευσή της σε συμμετοχή σε πανελλήνιο διαγωνισμό διηγήματος. Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου τής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου