Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ





Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, ως μέλος της 14μελούς ομάδας που
εκπροσωπεί τη χώρα μας στη κορυφαία και τελευταία φετινή διοργάνωση της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (FISA), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών από 24 ως 31 Αυγούστου.
Η Ελλάδα θα πάρει μέρος σε 6 από τα αγωνίσματα του προγράμματος με τη Νικολαΐδου να συμμετέχει στο σκιφ γυναικών ελαφρών βαρών, σε μια διοργάνωση που φέτος συγκεντρώνει έναν εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών που ξεπερνούν τους 1100 αθλητές και αθλήτριες από 60 χώρες.
Η Νικολαΐδου θα ξεκινήσει τη προσπάθειά της στο βροχερό και κρύο Άμστερνταμ, πρώτη από τα ελληνικά πληρώματα, αύριο Κυριακή 24/8 στις 14:49 ώρα Ελλάδος, με τη συμμετοχή της στη 3η προκριματική σειρά του αγωνίσματός της, όπου οι τρεις πρώτες θέσεις οδηγούν στη δωδεκάδα.
Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, που πέρυσι στην ίδια διοργάνωση είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, φέτος θα αγωνιστεί με πρώτο στόχο την πρόκρισή της στον τελικό, και φυσικά με το βλέμμα της καρφωμένο στο βάθρο για μια ακόμη χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου