Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Βαπτίστηκε στη Νάξο ο γιος Αρναούτογλου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάσιος βαπτίστηκε ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα στη Νάξο το απόγευμα του Σαββάτου. Η βάπτιση έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Κριτόματης λίγα
χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Νάξου και μια ανάσα από το χωριό Μέλανες στην οποία ξεχώρισε η παρουσία της Μαρί Κυριακού και στελεχιακού δυναμικού του ΑΝΤ1, τα "καρντάσιανς" του Γρηγόρη και η ραδιοφωνική παρέα του...
Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα με το μικρό Αναστάσιο
 Εκτός από συγγενείς και φίλους, στη βάπτιση, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν από το χώρο των media, όπως από τον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιάννης Λάτσιος και η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Λιανός που με το Γρηγόρη Αρναούτογλου καλύπτουν ραδιοφωνικά τα πρωινά του Sfera 102.2.

 


Ο Γρηγόρης με το μικρό Αναστάσιο φτάνοντας στην εκκλησία


Πανευτυχής μαμά η Κατερίνα






Η Μαρί Κυριακού με την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ δεξιά διακρίνεται ο αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός


H Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.


Ο Γιάννης Λάτσιος


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας


Ο Γιώργος Λιανός



Τα γλυκά που κεράστηκαν ήταν μακαρόν παρασκευής του ζαχαροπλαστείου ΑΚΤΑΙΟΝ, όπως και η περίφημη παγωμένη λεμονάδα που δρόσισε τους προσκεκλημένους.






Ρομαντική ατμόσφαιρα με τους προσκεκλημένους να κάθονται στο στηθαίο της μικρής γραφικής εκκλησίας.



Το κτήμα όπου έγινε η δεξίωση. Στην είσοδο, το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων γινόταν με το παραδοσιακό λικέρ Νάξου, το κίτρο.
Το μενού ήταν ελληνικό με πιάτα από τη Νάξο. Δείτε αναλυτικά



Η μπομπονιέρα εμπνευσμένη από το Αιγαίο...


Η Κατερίνα Κόκλα με το μικρό Αναστάσιο και τη νονά Ντία.




Τελικά δεν ήταν νονός ο Αντώνης Κανάκης, φίλος από τα παλιά του Γρηγόρη, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι ο Αντώνης Ρέμος παρ’ότι βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στη Μύκονο, δεν παρευρέθηκε ούτε στη βάφτιση αλλά ούτε στη δεξίωση, παρά τη στενή φιλία του με το Γρηγόρη.

Το μουσικό κομμάτι της δεξίωσης κάλυψαν: ο Γιώργος Λιανός, η Ιφιγένεια Άκτινσον που γνωρίσαμε στο "The Voice" και τα νησιώτικα, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια βραδιά χαράς και γλεντιού που γίνεται σε νησί που έχει τους περισσότερους γνωστούς καλλιτέχνες του είδους, ερμήνευσε η Ελένη Λεγάκη.
naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου