Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο Νάβας αποκρούει ακόμα και μπαλάκια τένις! (VIDEO)



Ο Κέιλορ Νάβας είχε επιβεβαιώσει το προσωνύμιο "γάτος" πολύ πριν αποκρούσει το πέναλτι του Φάνη Γκέκα: δείτε τον να δίνει ένα απίστευτο σόου αποκρούοντας μπαλάκια τένις (!) με ταχύτητα
160χλμ/ώρα (video).

Αρκετοί φίλαθλοι της εθνικής Ελλάδας έμαθαν για τα καλά τον Κέιλορ Νάβας με τον πλέον... οδυνηρό τρόπο, όταν απέκρουσε το πέναλτι του Φάνη Γκέκα και έστειλε την Κόστα Ρίκα για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "8" του Μουντιάλ, όμως όσοι παρακολούθησαν φέτος τη La Liga γνώριζαν πολύ καλά ποιος υπερασπιζόταν την εστία των "τίκος".

Και αυτό γιατί απλούστατα ο γκολκίπερ της Λεβάντε ψηφίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως ο κορυφαίος γκολκίπερ του ισπανικού πρωταθλήματος, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της ομάδας του σε 15 παιχνίδια!

Η πλέον εντυπωσιακή στιγμή του μέσα στη σεζόν δεν ήρθε πάντως κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αλλά στο πλαίσιο ενός αγώνα επίδειξης που έδωσε ως "δίδυμο" με τον Πάμπλο Αντούχαρ.

Ο Ισπανός τενίστας βρέθηκε τον περασμένο Μάιο στο "Ciutat de València" και τέσταρε τα ρεφλέξ του Κοσταρικανού κίπερ με έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο: κάνοντας του χτυπήματα με τη ρακέτα από απόσταση 20 μέτρων, με το μπαλάκι να έχει ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα!
Όπως θα διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας το σχετικό video (αναρτήθηκε μέσα από το επίσημο κανάλι της Λεβάντε στο Youtube), ο 27χρονος γκολκίπερ κατάφερε ακόμα και εκεί να πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις!
sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου