Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟ - ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ





Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Ρίζου. Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου, Απόστολος, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από τροχαίο που είχε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ένα χρόνο πριν, ο πρώην εκδότης


είχε εμπλακεί σε δυστύχημα με θύμα έναν 85χρονο, ενώ πριν από μία δεκαετία η ανιψιά του είχε χάσει τη ζωής της σε ηλικία μόλις 25 ετών.



Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου (από τον δεύτερο γάμο του με τη Γωγώ Οικονομίδου) φεύγοντας από το γήπεδο των νοτίων προαστίων κατευθύνθηκε με τη μικρού κυβισμού μηχανή του προς bar restaurant της περιοχής, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.



Σύμφωνα με τον πατέρα του, είχε μαζί του το κράνος αλλά δεν το φορούσε. Για κακή του τύχη, συγκρούστηκε με μικρή ταχύτητα με διερχόμενο αυτοκίνητο.


Όμως το γεγονός ότι είχε απροστάτευτο το κεφάλι του είχε αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένος και σε πλήρη καταστολή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκονται συνεχώς οι γονείς του καρδιοχτυπώντας και αναμένοντας μια θετική εξέλιξη.




"Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στο Θεό να βγει από το κώμα. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά εμείς ελπίζουμε" είπε στην Espresso ο Δημήτρης Ρίζος. 
Η πρώτη καλή είδηση για την οικογένεια ήταν πως η λεπτή χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης νευροχειρουργό δρα Δαμιανό Σακά ήταν επιτυχής.

Στόχος ήταν να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του αιματώματος στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από το τροχαίο. Κάτι που επετεύχθη.

Οι θεράποντες ιατροί είναι ικανοποιημένοι. Τώρα αναμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του. "Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις βαριές περιπτώσεις κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων είναι πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση" δήλωσε στην Espresso ο διοικητής του νοσοκομείου του Ευαγγελισμού Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου