Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΛΕΜΕΣ - ''ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ''



Ο Δημήτρης Χλεμές, ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα κοινά της Βόρειας Πιερίας εξήγησε τους  λόγους που αποσύρθηκε από τις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού στην  εκπομπή  του  Δημήτρη  Παπαδόπουλου στο ΣΚΑΙ  92,6.
Αρχικά   ανέφερε:
  ότι πριν λίγους μήνες περίπου είχε πάρει την απόφαση να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, με όνειρο να κάνει έργα για τον τόπο του με κύριο όπλο την εμπειρία και την αγάπη για την περιοχή του.
Επίσης αναφέρθηκε ότι στην πορεία της προεκλογικής περιόδου διαπίστωσε ότι κάποιοι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες θέλουν να κρατούν τοπικιστικές διαφορές στο Δήμο για να εξυπηρετούν  δικούς τους σκοπούς!
Ο ίδιος ο κ. Χλεμές υποστήριξε ότι ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού πρέπει να ξεπεράσει τις τοπικές διαφορές και να λειτουργήσει με ίσες ευκαιρίες για κάθε περιοχή χωρίς να υπάρχουν διακρίσεις.
Ένα άλλο μελανό σημείο που αναφέρθηκε ο κ. Χλεμές ήταν ότι κάποιοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που κατέβαιναν μαζί του, άρχισαν να λοξοκοιτούν προς άλλες πολιτικές πλευρές που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην συνέχεια εάν εκλεγόταν Δήμαρχος.
Όπως είπε στην εκπομπή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ΣΚΑΙ 92.6, αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να δημιουργήσει έργα πνοής στο Δήμο παρά η καρέκλα της εξουσίας.
Για τους παραπάνω λόγους βλέποντας ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένας εκλεγμένος Δήμαρχος, προτίμησε να αποσυρθεί τώρα παρά να εκτεθεί αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου