Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Με κύριο σύνθημα ''Κάθε μέρα Μαζί'', ο Σάββας Χιονίδης εμφανίστηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ'' και μίλησε στο πλήθος κόσμου που έδωσαν το
παρών τους χθες το βράδι στην οδό Κύπρου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αρχικά στη μείωση των οικονομικών πόρων που εξασφάλισε ο Δήμος τα τελευταία χρόνια.  Παρόλα αυτά όμως δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών και όπως τόνισε οι παιδικοί σταθμοί λειτούργησαν κανονικά, τα ΚΑΠΗ και η βοήθεια στο Σπίτι συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή.  Επίσης αναφέρθηκε στην Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, ΄λπου έδωσε υποσχέσεις που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πολιτών.
Στο χώρο της παιδείας ο κ. Χιονίδης τόνισε ότι δημιουργήθηκαν 3 νέα βιοκλιματικά σχολεία.  Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το νέο χώρο θεάτρου και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ο Σάββας Χιονίδης μίλησε επίσης για την κατασκευή της περιφερειακής, χαρακτηρίζοντας τη ως έργο πτότυπο που θα απαλλάξει την πόλη από το κυκλοφοριακό φορτίο και θα κάνει πιο προσβάσιμες τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.
Ο Δήμαρχος μίλησε για μια πιο όμορφη, πιο πράσινη, πιο πολιτισμένη Κατερίνη, ενώ αποκάλυψε ότι γίνεται μελέτη από το Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αθνών για την πιο ασφαλή κίνηση των ποδηλατών.
Υπεραμύνθηκε της θέσης του, ότι στο δικό του συνδυασμό υπάρχουν νέοι άνθρωποι υποστηρίζοντας ότι η μεγαλύτερη μερίδα των υποψηφίων του συνδυασμού είναι μέχρι 45 χρονών.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς μπαίνουν στην Αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά και φέρνουν νέες ιδέες. 
Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες να προβληματιστούν για τις προσπάθειες που έγιναν και την αξία των χρόνων που έρχονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου