Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ


Ο Αλέξης Κούγιας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για αξονική τομογραφία - Για εγκληματική επίθεση κάνει λόγο η Παναχαϊκή...
Σοβαρό εξωτερικό αιμάτωμα διέγνωσαν οι γιατροί μετά
την αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής χθες το βράδυ, και αφού είχει λήξει ο αγώνας της πατρινής ομάδας με τον Πανηλειακό.
Οι γιατροί συνέστησαν στον κ. Κούγια ανάπαυση και μετά από τρεις ημέρες να ξανακάνει αξονική τομογραφία, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία του αιματώματος. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της, περιγράφει τα όσα έγιναν και κάνει λόγο για εγκληματική επίθεση
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή
Στα κατεπείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Αγίου Ανδρέα και στο χειρουργικό τμήμα οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας μετά το δολοφονικό χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι.
Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας την ίδια στιγμή ο κατηγορούμενος στη δίκη με τα στημένα μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, Βαγγέλης Αγγελής, τον κλώτσησε στα πόδια ενώ ένας μπράβος τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι.
Η εγκληματική επίθεση έγινε μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής ενώ ο κ. Κούγιας συζητούσε αμέριμνος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και ο κ. Κούγιας λόγω του μεγάλου οιδήματος στον κρόταφο μετεφέρθη κατεπειγόντως με εντολή των ιατρών του Αγίου Ανδρέα, στην νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου του Ρίο Πατρών όπου και υποβάλλεται σε νευροχειρουργικές εξετάσεις και πρόκειται σε λίγο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω του σοβαρού χτυπήματος.
Οι δράστες έχουν συλληφθεί λόγω της διαπράξεως του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω αυτεπαγγέλτου διώξεως αφού όλο το επεισόδιο έγινε μπροστά στους αξιωματικούς και αστυνομικούς του Ε’ αστυνομικού τμήματος Πατρών.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει αύριο (σήμερα) εκτενή ανακοίνωση για τους μπράβους που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού και τις επιθέσεις που έκανε, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, κατά των παικτών και των προπονητών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου