Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ! ΘΕΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ 4 ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!



Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία τεσσάρων μικρών παιδιών και της μητέρας τους, από το θείο τους, ξάδελφο του πατέρα τους.  Το περιστατικό έγινε στο

Μπρούκλιν και όλη η κοινωνία εκεί είναι συγκλονισμένη.  Τα θύματα είναι η μητέρα 37 ετών και τα τέσσερα παιδιά της, 2 αγόρια ηλικίας  ενός και 5 ετών και  2 κορίτσια ηλικίας 7 και 9 ετών.



Ο δράστης εδώ και μία εβδομάδα έμενε στο σπίτι των θυμάτων και απ΄ ότι λένε μαρτυρίες, μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή, αλλά δεν είχε δικό του σπίτι, απλά πήγαινε από τον ένα στον άλλο για να τον φιλοξενήσουν.



Οι αστυνομικοί ύστερα από ειδοποίηση που δέχτηκαν πήγαν στο σπίτι, όπου αντίκρισαν αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.  Τα παιδιά και η μητέρα κείτονταν αιμόφυρτοι από τις πολλές μαχαιριές, ενώ ο 25χρονος δράστης βρισκόταν ακόμη στο σπίτι, όπου και συνελήφθη.



Την ώρα που έφτασε η αστυνομία ύστερα από επείγουσα κλήση που έκανε κάποιος από τη γειτονιά, βρήκε τα 3 παιδιά πεθαμένα, ενώ η μητέρα και το ένα αγόρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε και ο θάνατος τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου