Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Χρυσό Αριστείον 2014, Διεθνής διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μαζί με την Ελαιοτεχνία 2014





Στο πλαίσιο της Μεσογειακής έκθεσης 6η Ελαιοτεχνία 2014 http://www.eleotexnia.gr η οποία είναι αφιερωμένη στην υγιεινή και σωστή διατροφή με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σε συνεργασία με
όλους τους φορείς του ελαιοκομικού τομέα, ανακοινώνουμε τον 6ο διαγωνισμό εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου Χρυσό Αριστείον 2014 ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: https://www.facebook.com/GoldAristion

6ο Χρυσό Αριστείον 2014 - ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιολάδου
6ο Χρυσό Αριστείον 2014 - συσκευασίας έξτρα παρθένου ελαιολάδου


Σκοπός του διαγωνισμού είναι:
α) Η προσπάθεια ενημέρωσης των ελαιοκαλλιεργητών, ελαιοπαραγωγών, ελαιοτριβέων, τυποποιητών και λιανοπωλητών οι οποίοι διαθέτουν νομίμως τυποποιημένο το προϊόν τους, να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα του επωνύμου προϊόντος τους προωθώντας την χρήση του ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα των πεδίων χρήσης και κατανάλωσής του.
β) Η προώθηση της γνώσης της ιδιαίτερης αξίας και των υγιεινών / θρεπτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου της Ελληνικής (και Μεσογειακής) διατροφής σε νέους καταναλωτές μικρής ηλικίας (σχολεία), σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, βιοτέχνες, ιδιαίτερα σε σχολές μαγειρικής γαστρονομίας και σε εστιατόρια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
γ) Η προώθηση της διαφορετικότητας των ποικιλιών και της υψηλής ποιότητας των ελαιολάδων που παράγονται με σκοπό την αύξηση της γνώσης των γευστικών διαφορών τους.

Στον διαγωνισμό 6ο Χρυσό Αριστείον 2014 μπορούν να λάβουν μέρος ποικιλίες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας κάθε είδους, για τις οποίες παράγονται τουλάχιστον 1000 κιλά ανά είδος. Η συμμετοχή προϋποθέτει ορθή προετοιμασία και υποβολή της υποψηφιότητας εντός του ενδεδειγμένου χρονικού διαστήματος. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο τυποποιημένα ελαιόλαδα που κυκλοφορούν νόμιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης.
                                    
Συμπληρώστε σήμερα την αίτηση συμμετοχής εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου