Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ANGELINA JOLIE ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ!!!






Η Angelina Jolie, είχε το θάρρος να παραδεχτεί ότι έχει κάνει διπλή μαστεκτομή.  Από εξετάσεις που έκανε, ανακάλυψε ότι είχε 87% πιθανότητες να αποκτήσει καρκίνο του μαστού και 50% πιθανότητες καρκίνο των ωοθηκών!
Έτσι όπως αποκάλυψε
στη New York Times, πήρε τη μεγάλη απόφαση για να κάνει την εγχείριση.
Η μητέρα της είχε για περίπου 10 χρόνια καρκίνο των ωοθηκών και τελικά πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Όπως είπε γνώρισε μόνο το ένα από τα εγγόνια της, κάτι που η Angelina δεν θέλει να γίνει και με αυτήν.  Θέλει να γνωρίσει όλα της τα εγγόνια.
Επίσης είπε ότι τα παιδιά της τη ρωτάνε συνέχεια για τη γιαγιά τους και προσπαθεί να τους εξηγήσει τι είναι αυτή η αρρώστια που την έκανε να πεθάνει και τη ρωτάνε αν θα πεθάνει και εκείνη από αυτή την αρρώστια, αλλά αυτή του λέει να μην ανησυχούν.
Έτσι επειδή οι πιθανότητες να πάθει καρκίνο στο στήθος είναι πολύ μεγάλη, είπε να προχωρήσει σε αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση και να αφαιρέσει το στήθος της!
Όπως είπε προτίμησε να κάνει μόνο αφαίρεση του στήθους και όχι των ωοθηκών, γιατί είναι πιο





Η φωτογραφία που δημοσίευσε
μαζί με το άρθρο της η Angelina




εύκολη επέμβαση και η εγχείριση στις ωοθήκες είναι περίπλοκη και δεν είναι κάτι που χρειάζεται τώρα.
Μόλις πριν λίγες μέρες τέλειωσε με όλες τις ιατρικές διαδικασίες που είχε, κάτι που κράτησε 3 μήνες, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μυστικό και να συνεχίσει και τη δουλειά της κανονικά.
Τέλος είπε ότι στο πλευρό της είχε συνέχεια τον Brad Pitt και είναι πολύ σημαντικό να έχει μία γυναίκα δίπλα της τον άντρα της σε τέτοιες στιγμές.
Και ελπίζει ότι με αυτό που έκανε θα βοηθήσει και άλλες γυναίκες να πάρουν αποφάσεις σημαντικές για την υγεία τους.


Μ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου