Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ 187.000 ΕΥΡΩ




Με το πρόσχημα της επένδυσης που θα απέφερε κέρδη εξαπάτησαν δυο άτομα ένα ηλικιωμένο στην Πιερία, από τον οποίο απέσπασαν 187.000 ευρώ.


Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα 52 και 58 ετών, για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία ηλικιωμένου ότι οι δράστες από κοινού και με το πρόσχημα δήθεν επένδυσης που θα του απέφερε τόκο μεγαλύτερο από τραπεζικό, απέσπασαν από αυτόν τμηματικά σε διάφορα χρονικά διαστήματα από τον Ιανουάριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013 τεράστια χρηματικά ποσά. Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ανέρχεται στο ποσό των 187.500 ευρώ.
Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι μετά την παραλαβή χρημάτων από τον ηλικιωμένο.

Σε βάρος των προαναφερόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για «Απάτη κατά συναυτουργία, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας». Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου