Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!






Συναγερμός πριν λίγα λεπτά στις φυλακές Τρικάλων όταν σε ελικόπτερο που επέβαιναν άγνωστοι, επιχείρησαν να βοηθήσουνε κρατούμενους να αποδράσουν.


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr , σήμερα λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα το ελικόπτερο στην 
προσπάθειά του να σηκώσει το ειδικό ηλεκτροφόρο δίχτυ των φυλακών, έγινε αντιληπτό από τους φύλακες, οι οποίοι πυροβόλησαν προς το ελικόπτερο και αυτοί πυροβόλησαν κατά των φρουρών .

Το ελικόπτερο χτυπημένο έχει πέσει μέσα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης των φυλακών και οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο συνελήφθησαν και είναι καλά στην υγεία τους όπως επίσης συνελήφθησαν και οι δύο κρατούμενοι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποδράσουν με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο.

Μεταξύ των δύο κρατουμένων που προσπάθησαν να αποδράσουν είναι ο βαρυποινίτης διαβόητος κακοποιός Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος τραυματίστηκε και αναμένεται να  μεταφερθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και έχουν αποκλειστεί όλοι οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο εσωτερικό των φυλακών έχει εισέλθει διμοιρία της ΕΚΑΜ.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος  Μιχαλάκης, ενώ η όλη αστυνομική επιχείρηση συντονίζεται από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχο Γιώργο Σουγλιέρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου