Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου είναι ο
27χρονος Χ. Π. από το Μυρωδάτο Ξάνθης. Είναι ένα άτομο που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Το χειρότερο είναι ότι πέρσι και για έξι μήνες βρισκόταν έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα Κομοτηνής, καθώς είχε κριθεί ένοχος για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας στην Ξάνθη, ωστόσο είχε ολοκληρώσει την ποινή του και είχε επιστρέψει στην πόλη ανοίγοντας οπωροπωλείο. Αυτός ήταν ο λόγος που μετακόμισε από το χωριό του στη Ξάνθη στην ίδια γειτονιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.
Μάλιστα ο δολοφόνος αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα στην επιγραφή του μαγαζιού του, καθώς έχει παραφράσει την λέξη μανάβης με την έκφραση «Μ’ ανάβεις στην κρίση».
Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο εξαιρετικά ψύχραιμο και δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη ακόμη και όταν ομολόγησε. Το κίνητρο του δράστη ήταν σεξουαλικό. Στην ομολογία του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή για να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Όπως επίσης ομολόγησε με πρωτοφανή κυνικότητα στους αστυνομικούς, περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του άρεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες, που η αδικοχαμένη Ζωή ήταν στην Ξάνθη για τις γιορτές, ο δολοφόνος είχε γίνει η "σκιά" της.  Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε βενζινάδικο στο Μυρωδάτο.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου