Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

33ΧΡΟΝΗ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ!!! (Τραγικές λεπτομέρειες)

Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή  στην Ξάνθη, αφού βασανίστηκε και βιάστηκε !
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα της Πέμπτης 27-12. Η Ζ.Δ. που
κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στους γονείς της για τις μέρες των Χριστουγέννων,  είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην εξώπορτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.
Η κοπέλα, αρχικά βιάστηκε, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή,  και στη συνέχεια την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πυλωτή. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει .
Η συγκλονιστική εξέλιξη και ο τραγικός πατέρας !
Όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι άνθρωποι της οικοδομής είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο. Αυτοί που κατέβηκαν για να τα σβήσουν ήταν ο πατέρας και ο αδελφλός της 33χρονης κοπέλας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία της !  Αφού ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν ότι καίγεται άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της οικοδομής είχαν μείνει τα κλειδιά της. Πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε ο πατέρας διαπίστωσε ότι το παιδί του καιγόταν λίγο πιο πέρα, χωρίς να μπορέσοει να βοηθήσει !
Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας, κόρης γνωστού και αγαπητού επιχειρηματία της πόλης.  Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνονομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ . Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής  Π. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη .
XanthiPress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου