Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος σε κυβέρνηση: Μην λειτουργείτε σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών

Σε ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προχώρησε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,
καλώντας τους να μην λειτουργούν σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών και κατηγορώντας τους εκβίασαν το λαό και τους βουλευτές τους για να περάσουν τα μέτρα.
Στην ομιλία του ο Π.Καμμένος επισήμανε αρχικά ότι έθεσε στην κυβέρνηση ερωτήματα την περασμένη Τετάρτη τα οποία έμειναν αναπάντητα.
Είναι βιώσιμο το χρέος, ρώτησε τον πρωθυπουργό ο Π.Καμμένος, και αν τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση είναι όντως τα τελευταία. Ακόμη, ρώτησε, που είναι η έκθεση της Blackrock για την βιωσιμότητα των τραπεζών.
Θέτοντας ένα ακόμη ερώτημα απευθύνθηκε στην κυβέρνηση ρωτώντας αν πιστεύει σε μια Ευρώπη των εθνών-κρατών ή στην ομόσπονδη Ευρώπη με κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, η οποία θα πρέπει να γίνει δεκτή με δημοψήφισμα.
Εκβιάστε το λαό και πήρατε τις εκλογές, είπε ο Π.Καμμένος, μιλώντας για πτώχευση αλλά τώρα, στις 16 Νοεμβρίου όταν τελειώνουν τα αποθέματα «θα πτωχεύσουμε και δεν θα υπάρχει η βοήθεια». «Εμπαίξατε το λαό και εκβιάσατε τους βουλευτές», τόνισε, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου