Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ VS ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…»

Στην αντεπίθεση, με σκληρές φράσεις εναντίον εκείνων που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, πέρασε ο πρόεδρος της Βουλής.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι
υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας (γι’ αυτό, μάλιστα είπε ότι δεν παραιτείται) και εκτίμησε ότι δημοσιεύματα όπως το συγκεκριμένο πλήττουν την αξιοπιστία της Ελλάδας.  «Κάποιοι βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα», φέρεται να.... είπε και να χρησιμοποίησε ιδιαιτέρως σκληρές εκφράσεις για τον εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας, κάνοντας λόγο για «μαφιόζικη» και «εκβιαστική» επίθεση εις βάρος του.
 Ο κ. Μεϊμαράκης μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά και παρότι είπε πως γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση εναντίον του, απέφυγε να τους κατονομάσει. «Θα τους αντιμετωπίσω στην αρένα και όχι... σαλονάτα. Πίσω από τον ογκόλιθο Χατζηνικολάου κρύβονται κάποιοι που αν κάνω λίγο έτσι (έγειρε το σώμα του) θα τους δω» είπε, προσθέτοντας ότι αν σε αυτό το θέμα δεν εμπλεκόταν ο πρόεδρος της Βουλής, δεν θα ασχολούνταν κανείς.
«Μπορώ να βγάλω αυτό το κουστούμι άμα λάχει, αλλά όταν το κάνω αυτό, βγάζω πρώτα το παντελόνι...»
 Εξάλλου, ενδεικτικός ήταν ο τρόπος που εξέφρασε τη δυσφορία του επειδή δεν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το ρεπορτάζ πριν δημοσιευτεί, καθώς αναρωτήθηκε: «Εντάξει να το δημοσιεύσεις, αλλά γιατί ρε πούστη δεν με πήρες τηλέφωνο»Επέμεινε ότι είναι «καθαρός 100%», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τα υποβρύχια που… γέρνουν τον απαλλάσσει από κάθε υπόνοια έκνομης πράξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου