Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΤΣΑ

recipe picture


Υλικά

400 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
100 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 
300 γραμμάρια Νερό 
8 γραμμάρια μαγιά ξερή 
1 πρέζα Αλάτι 

1 πρέζα Ζάχαρη κρυσταλλική 
2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 






Εκτέλεση
Βάζουμε την μαγιά μέσα στο νερό και ανακατεύουμε καλά και την αφήνουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια αφήνουμε να διπλασιάσει τον όγκο η ζύμη περίπου για 1 ώρα. Πλάθουμε 7 μπαλάκια και αφήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ξαναφουσκώσουν. Ανοίγουμε τα φύλλα και βάζουμε την γέμιση της pizzas και ψήνουμε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς.
oisintagesmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου