Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΟ


 PIERIA24:ΟΤΙ   ΚΑΙ    ΝΑ    ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ    ΔΕΝ    ΘΑ  ΔΕΧΘΟΥΜΕ    ΑΛΛΟ    ΧΑΡΑΤΣΙ    ΔΙΟΔΙΩΝ!Η  ΠΙΕΡΙΑ    ΕΧΕΙ    ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ     ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΙΟΔΙΑ!!!



Εν αναμονή για την επανεκκίνηση των έργων στο κομμάτι της Πιερίας

Συνεχίζονται και το διάστημα αυτό οι διαπραγματεύσεις της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με το
Δημόσιο, για την επανεκκίνηση των έργων στο κομμάτι της Εθνικής Οδού που είναι υπ’ ευθύνη της εταιρείας. Κάτι που, όταν συμβεί θα σημαίνει άμεσες εξελίξεις για την Πιερία, με την σύμβαση παραχώρησης να προβλέπει εργασίες και εντός των ορίων του νομού.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση προβλέπει εργασίες αναβάθμισης των κόμβων Κορινού και Αιγινίου, ενώ βόρεια της Κατερίνης είχε ήδη ξεκινήσει η κατασκευή του Βόρειου Κόμβου Κατερίνης, ο οποίος θα εξυπηρετεί όλες τις κατευθύνσεις κυκλοφορίας διευκολύνοντας την μετακίνηση των οδηγών στην ευρύτερη περιοχή.

Δυστυχώς, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες. Όταν επέλθει η συμφωνία θα γίνει η επανεκκίνηση των έργων, τα οποία εξελίσσονται μεν ικανοποιητικά ωστόσο απομένει ακόμα αρκετή δουλειά. Όπως είναι φυσικό, όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και ανακοινωθεί από το Δημόσιο η πολυπόθητη επανεκκίνηση, η εταιρεία θα είναι σε θέση να καταστρώσει και να δημοσιοποιήσει το πλάνο των εργασιών.
Ιδιαίτερη αγωνία υπάρχει και για την Σήραγγα των Τεμπών, μήκους 6 χλμ. Η διάνοιξή της ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου του 2011 και έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί και η υπολειπόμενη τελική επένδυση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έτοιμη για παράδωσει προς χρήση, ωστόσο όλα καταλήγουν και πάλι στην διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη και πότε θα μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή, εν μέσω του δυσχερούς οικονομικού κλίματος.
olympio-bima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου