Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Προκαλέσαμε τη δίωξη, δεν φοβάμαι την αλήθεια», απαντά «ο Ζαγόρ»

 
 
Ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ ανήκε ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ότι ήξερε να κρατάει «χαμηλά τη μπάλα» το έχει αποδείξει εντός και εκτός γηπέδων. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλείται να βγει στην... αντεπίθεση και να υπερασπιστεί το όνομα και την τιμή του έπειτα από το θέμα της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε.

Ο πρώην αρχηγός και μετέπειτα πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά δημοσίευσε μία γραπτή του δήλωσε και στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή του δίνοντας συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», όποπυ μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν φοβάται την αλήθεια σχετικά και ότι εκείνος προκάλεσε τον οικονομικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ.

Ο «Ζαγόρ» που ως γνωστό μαζί με τον Ηλία Βιολίδη, πρώην αντιπρόεδρο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ σε θέση άμυνας:

«Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα τόσα χρόνια αγάπης και πάθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανάται και η παραμικρή υποψία για μένα. Το περιμέναμε, εμείς το προκαλέσαμε. Θα κληθούμε να δώσουμε τη μαρτυρία μας και πιστεύω βαθιά αυτό που ξέρω καλά. Ποια είναι η αλήθεια. Και την αλήθεια ποτέ δεν τη φοβήθηκα, πάντα την αναζητούσα», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή, πιστεύω ότι θα ασκηθούν και άλλες διώξεις. Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο κέντρο της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμο να πω τίποτα περισσότερο από όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και αυτό θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου