Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ;

Για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Σαμαράς που υποφέρει από οσφυαλγία και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Φερνάντο Σάντος προτίμησε να τον προφυλάξει ώστε να είναι
έτοιμος για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Ο άσσος της Σέλτικ πάντως ήθελε να συμμετάσχει αλλά η άποψη του ιατρικού επιτελείου ήταν διαφορετική κι έτσι ο παίκτης προφυλάχθηκε και θα δοκιμάσει να ξεκινήσει από την Τετάρτη το απόγευμα.
Το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας και είχε αρκετό τρέξιμο. Πριν ξεκινήσει το οικογενειακό διπλό ο Σάντος είδε προσωπικά κάποιους από τους θεωρούμενους ως βασικούς, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και με τους Νίνη, Χριστοδουλόπουλο. Στο δίτερμα ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας «έδειξε» κάποιες από τις σκέψεις του για την πρώτη αναμέτρηση της εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Τερματοφύλακας στην ομάδα των «βασικών» ήταν ο Καρνέζης, αμυντικοί οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, κεντρικοί μέσοι Τζιόλης και Κατσουράνης, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και επιθετικοί οι Μήτρογλου, Γκέκας.
Η αποστολή της εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει για τη Ρίγα της Λετονίας την Πέμπτη το πρωΐ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου