Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες Ρώσους τουρίστες έγινε τα ξημερώματα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε ανατράπηκε. Το δυστύχημα σύμφωνα 
με  την  ΝΕΤ έγινε στο δρόμο Νέων Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το πούλμαν ανατράπηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος ενώ κατευθυνόταν από τη Χαλκιδική προς το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.
Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.
O οδηγός του λεωφορείου είναι σε κατάσταση σοκ, και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει προς το παρόν εξηγήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Σημειώνεται πάντως, παρότι στο σημείο υπάρχουν επικίνδυνες στροφές, εντούτοις δεν υπάρχει φωτισμός.
«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» δηλώνουν συγκλονισμένοι οι πυροσβέστες   στο   Σκαι  για τις εικόνες που αντίκρισαν. Αναφέρουν την αυτοθυσία ενός σοβαρά τραυματισμένου 36χρονου πατέρα, ο οποίος αφού κατόρθωσε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα και το παιδί του από το λεωφορείο, εξέπνευσε.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής οδού προς τη Θεσσαλονίκη διεξάγεται πλέον κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου