Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΚΕ!

Λίγες ημέρες μετά την άρνησή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Σάλκε μέχρι το
καλοκαίρι του 2016.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος σε κάθε ευκαιρία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Αφού αρχικά, σκόραρε για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και με την Εθνική Ελλάδας όπου σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με τη Νορβηγία. Ο Έλληνας διεθνής για την 2η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της νίκης για τη Σάλκε επί της Άουγκσμπουργκ όταν στο 33’ πέτυχε το πρώτο του τέρμα για την Μπουντεσλίγκα φέτος.
Οι τρομερές του εμφανίσεις ανάγκασαν τη Ζενίτ να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ στη Σάλκε για να τον αποκτήσει. Ο ίδιος όμως, ως ώριμος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η καριέρα του. Έτσι, η Σάλκε του έκανε πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2016 με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να βάζει την υπογραφή του χωρίς δεύτερη σκέψη και να πηγαίνει με ήρεμο κεφάλι στα παιχνίδια της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου