Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΗς 28ης ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού
Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Την επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος σε
σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:

<<Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε μια παράδοση δεκαετιών ιδιαίτερα σήμερα που όλα φαίνεται να κατρακυλούν και να γκρεμίζονται. Σήμερα εμείς αντιστεκόμαστε δυναμικά με αυτή την επαφή, την ανταλλαγή, με τις παραδόσεις μας και δίνουμε από εδώ τα χέρια, ότι δεν κάνουμε πίσω. Ότι οι έλληνες αντέχουμε και ότι θα τα φέρουμε εις πέρας. Είναι βέβαιο αυτό  και μάλιστα σχηματοποιείται σήμερα από την παρουσία των εκπροσώπων όλων των αρχών - με τους οποίους συνεργαζόμαστε εξαιρετικά και τους ευχαριστώ για αυτό - για το καλό του Δήμου και των δημοτών.
Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Εύχομαι το επόμενο διάστημα από την κοινή  προσπάθειά μας να προκύψουν καλύτερα νέα. Σύμμαχός μας πάντα η εκκλησία και η πίστη μας.

Σύμμαχός μας οι εθελοντές και επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πάντα είναι αρωγοί και δίνουν το παράδειγμα καθώς και τους υπολοίπους εθελοντές.

Όλη η Κατερίνη, όλη η Πιερία είναι εδώ για να προχωρήσουμε μαζί και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τα τέλη του μήνα στην 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση και να δώσουμε μια επιθετική απάντηση ότι χρειάζεται ανάπτυξη, χρειάζεται προσπάθεια ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές στιγμές. Καλό ξεκίνημα στην Εμποροπανήγυρη. Εύχομαι πρωτίστως να χαρούν τα παιδιά μας όπως χαρήκαμε και όλοι μας κάποτε ως παιδιά σε αυτό το πανηγύρι.

Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Καλά εμπορικά αποτελέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες και στους φορείς, στους συλλόγους, στους οποίους ο Δήμος Κατερίνης δίνει το πεδίο για να κάνουν καλύτερες σχέσεις, σκέψεις και προσεγγίσεις γιατί οι σύλλογοι σε αυτή την περίοδο χρειάζονται ακόμη περισσότερο στην κοινωνία μας.

Ελπίζουμε του χρόνου στην Εμποροπανήγυρη να δούμε την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα σε ακόμη καλύτερη τροχιά».

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν - αμέσως μετά το πέρας των εγκαινίων - με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, της Ένωσης Ποντίων Πιερίας και του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.

Τις ευχαριστίες του για την συμμετοχή τους στο φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα της Εμποροπανήγυρης εξέφρασε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας Θωμάς Παπαδημητρίου.

Κυρίαρχη στους χώρους της 28ης διοργάνωσης είναι η λειτουργία Λούνα Παρκ, ενώ τους πάγκους τους έχουν τοποθετήσει και μικροπωλητές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αλλά και παιχνίδια.

Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Για μια ολόκληρη εβδομάδα αναμένεται να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν, να περιηγηθούν σε περίπτερα συλλόγων και φυσικά να δοκιμάσουν  εδέσματα στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία των εγκαταστάσεων.

H 28η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως τις 08 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου