Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την έναρξη της αθλητικής περιόδου 2012-13 θα πραγματοποιήσει ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ», το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο "Mediterranean Village Ηotel and Spa" στην Παραλία Κατερίνης

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Ολυμπιονίκης και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Πύρρος Δήμας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.

Ειδικότερα θα τιμηθούν οι εξής:


ΤΜΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ
1.ΖΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, 4η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
2.ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ
3.ΖΗΣΗ ΣΟΦΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
4.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΝΗ 4η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
5.ΛΙΑΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
6.ΚΟΥΒΑΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
7.ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ 6ΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ.
8.ΖΟΥΓΚΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ 8ΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ.

Παράλληλα, από τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτριο Μπόζογλου θα γίνει αναφορά στους στόχους και τον προγραμματισμό του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο  «Όμιλος Mediterranean Hotels» του Βασίλη Λάμπρου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο σύλλογος ιδρύθηκε με έδρα την Κατερίνη, από τον Ολυμπιονίκη ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, το έτος 2009 με επίσημο καταστατικό το οποίο περιλαμβάνει όλα τα ολυμπιακά αθλήματα και ουσιαστικά ενεργοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2010, με τα τμήματα Άρσης Βαρών, Στίβου και Τζούντο. Τα τρία αυτά τμήματα έχουν στη δύναμή τους περίπου 180 αθλητές διαφόρων ηλικιών, με αγωνιστική δράση σε τοπικά περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα με σημαντικές επιτυχίες.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑΞΥ 100 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου