Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΓΡΑΝΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ


ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert
650 γρ. νερό
100 γρ. ζάχαρη

30 γρ. μέλι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το μέλι και το νερό και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά και αδειάζουμε σ' ένα μεταλλικό σκεύος. Βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες τουλάχιστον. Το κτενίζουμε μ' ένα πιρούνι και σερβίρουμε σε ποτήρια.

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Βάρος: 1 κιλό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου