Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Με πρωτοβουλία του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας στην πόλη της Κατερίνης θα ανάψει η Φλόγα της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η φλόγα που  ταξιδεύει από άκρο σε άκρο στη χώρα μας, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας,  θα αφιχθεί στην πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.
Τις ημέρες αυτές το σύμβολο της αλληλεγγύης διασχίζει όλη την Ελλάδα με σκοπό να διαδώσει την προσφορά ζωής μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών ξεκίνησε από την Αθήνα στις 17 Αυγούστου 2012, θα καταλήξει στην Πάργα στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, όπου θα πραγματοποιηθεί η 25η Αμφικτυονία με θέμα: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία».

Γενικότερα στόχος της λαμπαδηδρομίας είναι η ενεργοποίηση όλων των φορέων της εκπαίδευσης, για να επιτευχθεί η συστηματική προσέγγιση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των μαθητών όλων των βαθμίδων με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Κατερίνη, ο Ποντιακός Σύλλογος «Παναγία Σουμελά» και ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας  καλούν τους εθελοντές αιμοδότες,  αλλά και  απλούς πολίτες να συμμετάσχουν στην αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, κρατώντας ψηλά τη «φλόγα της αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου