Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

30ΧΡΟΝΗ ΠΝΙΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ








Τραγικό τέλος είχε για  Ελληνίδα νύφη σε μία φωτογράφιση που την αποκαλούν Trash the Dress.

Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση οι νύφες φωτογραφίζονται σε διάφορα μέρη όπως ποτάμια και λίμνες, σκίζοντας το νυφικό τους.

Η 30χρονη λοιπόν ομογενής ενώ ήταν σκαρφαλωμένη
πάνω σε ένα βράχο, στον ποταμό Dorwin νότια του Μόντρεαλ και πόζαρε, βράχηκε το νυφικό της και από το βάρος που είχε την τράβηξε προς το ποτάμι και γλίστρησε και έπεσε.

Ο φωτογράφος και οι βοηθοί που ήταν εκεί προσπάθησαν να τη σώσουν αλλά δεν μπόρεσαν λόγω του ότι το νυφικό είχε βραχεί ολόκληρο και έγινε πολύ βαρύ.  Έτσι η άτυχη κοπέλα έπεσε μέσα στο ποτάμι όπου την παρέσυρε.  Μετά από λίγες ώρες βρέθηκε σε ένα σημείο που την ξέβγαλε η ορμή του ποταμού από ένα δύτη ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει.





Ο άντρας της κοπέλας και η οικογένεια της δεν ήταν παρόντες στη φωτογράφιση, ωστόσο μόλις μαθεύτηκε το δυσάρεστο γεγονός στο σημείο έτρεξαν ο αδελφός της και τα ξαδέλφια της.

Ο φωτογράφος Louis Pagakis σοκαρισμένο δήλωσε: '' Ήθελε να φωτογραφηθεί μέσα στο νερό.  Τη ρώτησα αν ήξερε κολύμπι και είπε πως ήξερε''.

Τόσο ο φωτογράφος όσο και αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στο σημείο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ.

Η Μαρία Πανταζόπουλος ήταν κτηματομεσίτρια και έμενε στο Λαβάλ, είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου και ήθελε να βγάλει και άλλες φωτογραφίες με το νυφικό της.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου