Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΕΡΩΤΑ" ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!


Η λαϊκή ρήση λέει ότι το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Και γυναικός.
Καθηγήτρια στο Τέξας των ΗΠΑ, 29 χρονών επιδιδόταν κατ' επανάληψη σε ερωτικές περιπτύξεις με 15χρονο μαθητή της. Δικάστηκε, αντιμετώπισε ποινές για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά φαίνεται ότι ακόμα και έτσι δεν πτοήθηκε καθώς συνέχισε την ερωτική της σχέση με τον μαθητή της.
Η 29χρονη Kathryn Camille Murray είχε σε πρώτη φάση
καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκου και η ποινή της ήταν 50.000 δολάρια. Οι ερωτικές της περιπέτειες με τον μαθητή της, έλαβαν χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, δύο φορές, την πρώτη στο σπίτι του 15χρονου και τη δεύτερη στην τάξη του σχολείου. Μετά την απολογία του μαθητή, οδηγήθηκε στο κρατητήριο και ενώπιον του δικαστηρίου.
Η σχέση της όμως με τον ανήλικο μαθητή δεν έληξε εκεί. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει και πάλι κατηγορίες για αποπλάνηση καθώς συνευρέθη με τον 15χρονο σε ξενοδοχείο της πόλης την ώρα που το σχολείο διοργάνωνε χοροεσπερίδα.
Η πρώτη σύλληψη της Kathryn έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο, λίγο μετά την κατάθεση του μαθητή. Από τότε σταμάτησε να παραδίδει μαθήματα στο Memorial Middle School όπου και δίδασκε, μέχρι να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες. Παρά την καταδικαστική απόφαση εναντίον της, εκείνη συνέχισε τις επαφές με τον μαθητή.
Σύμφωνα με το δίκτυο khou.com, οι υπεύθυνοι του σχολείου δήλωσαν σοκαρισμένοι και καταδίκασαν την πράξη, ενώ ανέφεραν ότι η νεαρή ήταν υπεράνω υποψίας. Παρόλα αυτά επιβεβαίωσαν το ότι αρκετές φορές έμενε με τον 15χρονο στο σχολείο για αρκετή ώρα μετά το πέρας των μαθημάτων.
Η νέα σύλληψη της 29χρονης προέκυψε μετά την νέα κατάθεση του ανήλικου που ανακρίθηκε από την αστυνομία. Υποψίες είχαν δημιουργηθεί στους γονείς του, μετά τα όσα είχε αναφέρει και ο δεύτερος, 12χρονος γιος του, που είχε δει το "ζευγάρι" στο σπίτι, πρωινές ώρες που απουσίαζαν οι γονείς.
Αναμένεται η νέα εκδίκαση της υπόθεσης.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται περιστατικό αποπλάνησης ανήλικου από καθηγήτρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς είναι πολλά τα καταγεγραμμένα περιστατικά που αποδεικνύουν ότι αρκετές φορές τα "μαθήματα" σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης εφαρμόζονται στην πράξη, κατά παράβαση προφανώς, του νομικού πλαισίου.
                                   

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου