Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ



Αν δεν ήταν ετεροθαλής αδερφός του αμερικανού προέδρου, θα ήταν πρωταγωνιστής στην ταινία Slumdog Millionaire. Όπως και να έχει, ο Τζορτζ Ομπάμα ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη, παίρνοντας μέρος σε... ένα ντοκιμαντέρ που «καίει» τον Μπαράκ Ομπάμα!

Ο 30χρονος Τζορτζ είναι

ετεροθαλής αδελφός του πιο ισχυρού άνδρα του πλανήτη αλλά ζει σε μια παραγκούπολη , στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Μιλώντας στον σκηνοθέτη της ταινίας «2016: Η Αμερική του Ομπάμα» , Ντίνες Ντ' Σούζα, ο Τζορτζ φαίνεται ικανοποιημένος με τον τρόπο ζωής του και φαίνεται να αδιαφορεί λιγάκι για το γεγονός ότι ο Μπαράκ δεν τον έχει βοηθήσει.

« Αυτός έχει τη δική του οικογένεια και ολόκληρο τον κόσμο να βοηθήσει. Εγώ είμαι ενήλικος, μπορώ να φροντίζω τον εαυτό μου και είμαι μέρος αυτού του κόσμου. Άρα, κατά μία άποψη, με φροντίζει» δηλώνει ίσως με μια λεπτή, πικρή ειρωνεία ο ετεροθαλής αδερφός του Αμερικανού προέδρου.

Το ντοκυμαντέρ του Σούζα για τον Μπαράκ Ομπάμα θα κάνει πρεμιέρα στο Χιούστον του Τέξας αυτή την εβδομάδα. Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο βίντεο της συνέντευξης είναι ότι, ο Τζόρτζ Ομπάμα ουσιαστικά δεν έχει ανάγκη την οικονομική βοήθεια του αδερφού του. Ο ίδιος προέρχεται από εύπορη οικογένεια, μεγάλωσε σε καλή συνοικία της πόλης και εγκατέλειψε οικειοθελώς τις ανέσεις και την καλή ζωή για να εγκατασταθεί στην παραγκούπολη, προκειμένου να βοηθήσει τους νέους που έχουν παγιδευτεί στην φτώχεια μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει ο ίδιος!

Ο 50χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι γιος της Αμερικανίδας Ανν Ντούνχαμ και ενός Κενυάτη που είχε πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει, στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Ομπάμα είναι το τελευταίο από τα παιδιά που απέκτησε ο πατέρας του με την Τζαέλ Οτιάνο. Ο Μπαράκ Ομπάμα ο Πρεσβύτερος είχε συνολικά τέσσερις συζύγους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα γνώρισε πολύ λίγο τον πατέρα του, ενώ την οικογένειά του στην Κένυα την γνώρισε για πρώτη φορά στη διάρκεια μιας επίσκεψης στη χώρα μετά τον θάνατο του πατέρα του, τη δεκαετία του 1980.

www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου