Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΗ ΒΙΚΥ ΖΗΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ!!!

Η κυρία Σταμάτη σκεπτόταν να υποβάλει αγωγή διαζυγίου πριν από λίγες μέρες. «Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;», του έλεγε στις συναντήσεις τους

Mετωπική σύγκρουση στις σχέσεις του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, έχει προκαλέσει ο
εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού από τον περασμένο Απρίλιο, για την υπόθεση των offshore εταιρειών, μέσω των οποίων -σύμφωνα με την κατηγορία- ξεπλύθηκε «μαύρο χρήμα» από μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με την υποχρέωσή της να βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.
Η νευρικότητα της Βίκυς φέρεται ότι χτύπησε... κόκκινο μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της, καθώς έκρινε ότι το δημόσιο συμφέρον μετράει περισσότερο από το συμφέρον του 5,5χρονου παιδιού της, το οποίο η ίδια επικαλείται κατά κόρον. Η απόφαση της Δικαιοσύνης, που διέψευσε τις ελπίδες της κ. Σταμάτη για αποφυλάκιση, λειτούργησε σαν φιτίλι στην ήδη δοκιμαζόμενη ψυχολογία της.
Κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους ενός κελιού, μακριά από την παραμυθένια χλιδή του νεοκλασικού τους, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έφτασε να σκέφτεται και να συζητάει ακόμη και το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Κατηγορούμενη και η ίδια ως μέλος «εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον Ακη Τσοχατζόπουλο», φέρεται να συνειδητοποιεί ότι ο άλλοτε πανίσχυρος σύζυγός της δεν μπορεί να τη βοηθήσει, καθώς βρίσκεται και ο ίδιος στην άλλη άκρη των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα άλλο κελί, υπό το βάρος κατηγοριών που επισύρουν πολυετείς ποινές.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου