Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΔΕΗ:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ!!! Που ακούστηκε επίδομα 3500 ευρώ!!!

Την   στιγμή   που   ο  ελληνικός   λαός   λοιμοκτονεί   κάποιοι   κύριοι    στην    ΔΕΗ φροντίζουν  να   βγάζουν   για   τον    ευατό  τους   επίδομα   3.500  ευρώ!!!
Κόβοντας  μάλιστα   σε  οικογένειες   το  ρεύμα  στερώντας    βασικά    οικογενειακά    αγαθά!!!
Μετά   τις   υψηλές  αποδοχές   και
  ΕΠΙΔΟΜΑ    3500  ΕΥΡΏ!!!
Σύμφωνα   με  το  protothema  ο πρόεδρος κ. Αρθούρος Ζερβός και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Κώστας  Θέος είχαν «βγάλει» για τους εαυτούς τους (εκτός από τις υψηλοτάτες αποδοχές τους)  και ένα επίδομα που το είχαν ονομάσει «οικογενειακό» ύψους έως 3.500 ευρώ.  Αντίστοιχο επίδομα από 2.000 έως 2.500 ευρώ ελάμβαναν επιπλέον 250 στελέχη της εταιρίας.

Όμως όταν πριν από λίγες ημέρες διαπίστωσε ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας το ύψος του κονδυλιού αυτού έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο του δημοσίου να πάει στην γενική συνέλευση και να  καταψηφίσει το άρθρο που προέβλεπε αυτό το επίδομα.

Κορυφαία πηγή του υπουργείου Οικονομικών μάλιστα ανέφερε ότι «ήταν τόσο το θράσος του προέδρου κ. Άρθρου Ζερβού που είπε ενώπιον των μετοχών ότι η πρόταση για περικοπή του επιδόματος ήταν και της διοίκησης της ΔΕΗ. Κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές» εξήγησε η ίδια πηγή. Μάλιστα τα ποσά αυτά, έχουν ήδη καταβληθεί που σημαίνει πρακτικά ότι θα πρέπει να επιστραφούν από τα στελέχη. Τονίζεται ότι η διοίκηση της ΔΕΗ δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους να παραστούν στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

Τα επιδόματα αυτά δίνονται όταν η ΔΕΗ, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις-σοκ έκθεσης  της Standard & Poor΄s, (που υποβάθμισε προ ημερών την πιστοληπτική ικανότητα της εταιρείας από «CC» σε «CCC» με αρνητική προοπτική,) προειδοποιεί ότι υπάρχει ορατό ενδεχόμενο για επιλεκτική χρεοκοπία. ΕΛΕΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου