Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Οι celebrities για μία ακόμη φορά διεκδικούν την ψήφο σου! Τους έχουμε γνωρίσει και να τους έχουμε αγαπήσει μέσα από την προηγούμενη ιδιότητά τους στο χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της τέχνης γενικότερα. Φέτος, κατεβαίνουν υποψήφιοι στην πιο δύσκολη και σημαντική εκλογική αναμέτρηση για την Ελλάδα.


Το ΠΑΣΟΚ έχει
καταφέρει να εντάξει στις γραμμές του αρκετά σημαντικά πρόσωπα του αθλητισμού και της τέχνης, όπως τον την πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Άννα Βερούλη, τον πλέι μέικερ Κώστα Παταβούκα και τον συγγραφέα Θανάση Χειμωνά. Ακόμα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα στην πρώτη θέση, που σημαίνει πως θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή. Υποψήφιοι είναι επίσης οι Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Βούρος, ο Μίμης Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει εντάξει στα ψηφοδέλτιά της τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο



Με το ΛΑΟΣ κατεβαίνει υποψήφια η Βάνα Μπάρμπα και ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη,Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ακόμα, την απουσία του Άδωνη Γεωργιάδη από το κόμμα θα καλύψει σε αυτές τις εκλογές ο αδερφός του Λεωνίδας Γεωργιάδης.


Σε ανθρώπους της τηλεόρασης έδωσε θέσεις το κόμμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις τελευταίες όμως θέσεις, ενώ ο Γιώργος Κυρίτσης, σεναριογράφος των “Μυστικών της Εδέμ” κατεβαίνει στα Τρίκαλα.


Αρκετά γνωστά πρόσωπα είναι υποψήφιοι με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρόκειται για τους Παύλο ΚοντογιαννίδηΠαύλο Χαϊκάλη, ενώ ο Τέρενς Κουίκ ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Υποψήφια είναι ακόμα και η Έλενα Κουντουρά.




Στη λίστα των διασήμων που συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν ο συγγραφέαςΠέτρος Τατσόπουλος, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, ο μουσικός Βασίλης Παϊτέρης και οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Πάνος Σκουρολιάκος


Στην πρώτη θέση του Επικρατείας του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, βρίσκεται η Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική ομάδα πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Το ΚΚΕ, από την πλευρά του, έχει κι αυτό μία γνωστή κωμικό, την Ελένη Γερασιμίδου. Φυσικά, εξίσου γνωστή είναι και η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη.




Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενέταξε στις γραμμές της τον ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα.

Αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει στη Βουλή, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχει στους υποψηφίους της τον Κώστα Μπίγαλη και το Νεκτάριο Σφυράκη

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να μην κατεβαίνει στις εκλογές αλλά έχει μεγάλη αγωνία αφού υπάρχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με το κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ η μητέρα της Εριέττα Μαυρουδή.Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου